Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 15:00
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
  • Τραπεζικοί

    Λογαριασμοί μας

  • δεκτές όλες οι

    πιστωτικές κάρτες!

  • Κιν. 6907298888

  • Πληρωμές

    και με Paypal!

Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- €0,00
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο General-Market.gr, δραστηριοποιείται από το 1970 στο εμπόριο Ηλεκτρονικών Συσκευών, Τηλεοράσεων, Μικροσυσκευών και Εργαλείων Οικιακής Χρήσεως.

Το 1976, άρχισε να δραστηριοποιείται παράλληλα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, δηλαδή στην τότε πρωτοποριακή ιδιωτική τηλεφωνία. Εμπορευόμασταν τα πρώτα τηλέφωνα με πληκτρολόγιο και αυτόματους τηλεφωνητές, που λειτουργούσαν με μια ή δύο κασέτες. Τα επόμενα 4 χρόνια, μετά από πιστοποίηση των υπηρεσιών μας στον τομέα εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης, αναλάβαμε την προώθηση και Τηλεφωνικών Κέντρων, όπως τα Ιαπωνικής κατασκευής NITSUKO και τα Αγγλικής κατασκευής LONDON.

Το 1990, η εταιρεία μας πρωτοπορεί και πάλι, ξεκινώντας να προωθεί τα τηλεφωνικά κέντρα της  Ιαπωνικής  εταιρείας PANASONIC. Αργότερα, συνέχισε με επιτυχία και την προώθηση των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων.

Σήμερα, η Εταιρεία μας συνεχίζει να κινείται στην ελληνική αγορά προωθώντας μικρά και μεγάλα Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα ISDN και IP, της Ιαπωνικής εταιρείας NEC. Με σταθερά βήματα στην ιδιωτική τηλεφωνία, έχουμε τοποθετήσει σε μεγάλο αριθμό εταιρικών και οικιακών πελατών, ένα σημαντικό αριθμό Τηλεφωνικών Κέντρων(London, Nitsuko, Panasonic, Nec), Fax (Toshiba, Panasonic, Olivetti, Canon, Sharp, Philips, Murata), Ασύρματων Τηλεφώνων μεγάλης εμβέλειας, Αυτομάτων Τηλεφωνητών (Panasonic, Sanyo, Benry Phone, Zegna, Nitsuko, Takachiko, Sony, Siemens) και ασφαλώς Τηλεφωνικών Συσκευών, απλών και ασυρμάτων. Επίσης, Φωτοαντιγραφικά και Φωτοτυπικά μηχανήματα, Εκτυπωτές, Πολυμηχαμήματα/Fax, Αριθμομηχανές, Καταστροφείς Εγγράφων, Ταμειακές Μηχανές, Ανιχνευτές, Καταμετρητές νομισμάτων, Συστήματα Ασφαλείας, Θυροτηλεοράσεις/τηλέφωνα και προωθήσει Θερμόμετρα, Πιεσόμετρα, Talker (private Mobile Radio), και μεγάλη συλλογή από Συστήματα Φωτισμού Led και Ανεμιστήρες, Θερμαντικά (Σόμπες κ.λ.π.)..

Οι υπηρεσίες μας βασιζόντουσαν πάντα στη σωστή και συνεχή κατάρτιση (πιστοποιήσεις - σεμινάρια), προκειμένου να παρέχουμε ποιοτική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας και να συμβαδίζουμε με τη νέα τεχνολογία του σήμερα. Η κατάρτιση μας, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε προϊόντα γνωρίζοντας όλες τις δυνατότητες τους, ώστε να σας ενημερώνουμε και να σας προτείνουμε σωστά, ένα τηλεφωνικό κέντρο, fax, αυτόματο τηλεφωνητή, ασύρματη ή απλή τηλεφωνική συσκευή, που θα ταιριάξει στον χώρο σας και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Παράλληλα με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτουμε και ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε βλάβη που θα σας παρουσιαστεί, άμεσα και αποτελεσματικά.

Το έτος 2008, αποφασίσαμε η προώθηση των προϊόντων μας να περάσει και στα χέρια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.general-market.gr. Μέσω αυτού, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να πλοηγηθεί στο site μας, να ενημερωθεί για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή ακόμα και να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές αγορές.

Μπαίνοντας στο 2014, η επιχείρηση μεταβαίνει στο έτερο μέλος της οικογένειας, με την ίδια δυναμική καθώς ήταν και είναι αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με τους ίδιους ανθρώπινους συντελεστές απο πίσω. Η γραμμή της επιχείρησης όπως αναμένεται παραμένει ίδια, με τους ίδιους γνωστούς από χρόνια προμηθευτές και συνεργάτες, και ίδια πολιτική πωλήσεων με έμφαση στη φιλική σχέση, κατανόηση και συνέπεια. Όλα τα προαναφερόμενα είναι για εσάς εγγύηση, είτε παλαιός είτε νέος πελάτης-και-φίλος μας.

Τελειώνοντας, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στα παραπάνω και όντας ενημερωμένη για την νέα τεχνολογία, μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που θα προκύψει από πελάτη μας ή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Τα τηλεφωνικά κέντρα, fax και μεγάλος αριθμός συσκευών που έχουμε τοποθετήσει, όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, γραφεία, καταστήματα, οικίες, πλοία, κ.λ.π., τα έχουμε υποστηρίξει με επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία, επαγγελματισμό και συνέπεια - μάρτυρες μας οι πελάτες μας, μερικοί των οποίων έχουν φιλικές σχέσεις μαζί μας άνω των 40 χρόνων!