Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 15:00 | Σάββατο 10:00-14:00
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
 • Τραπεζικοί

  Λογαριασμοί μας

 • δεκτές όλες οι

  πιστωτικές κάρτες!

 • Τηλ. 2108839711

  Κιν. 6907298888

 • Πληρωμές

  και με Paypal!

Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- €0,00
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΩΝΗΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗ, ERICSSON G30E VOICE BOX FCT

Μάρκα: ERICSSON
Κωδικός Προϊόντος: PA50.5029
Weight: 1,00kg
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
€123,00 €86,10
Άνευ ΦΠΑ: €70,00
Ποσότητα:  

Συσκευή ασύρματης μεταφοράς τηλεφωνικής φωνής από σταθερή τηλεφωνία σε κινητή τηλεφωνία και αντίστροφα, με την ericsson g30e voice box fct. Συνδέστε το Dects σας στην συσκευή Voice Box Ericsson G30 και με το ρεύμα 220 VOLT και αποκτήστε πρόσβαση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Λειτουργεί με κάρτα Sim, οποιασδήποτε εταιρείας σταθερής ή κινητής.

Χαρακτηριστικά:

Επιτραπέζιο και με Δυνατότητα στήριξης στον τοίχο.

Διαστάσεις: 14.8 x 16.5 x 4.5 cm.

Βάρος: 310 γραμμάρια.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Κεραία, τροφοδοτικό, καλώδια, επιτοίχια βάση στήριξης, βίδες στήριξης.

Οδηγίες χρήσεως.

Πώς λειτουργεί το σταθερό και ασύρματο τερματικό G30 της Ericsson

Το σταθερό και ασύρματο τερματικό Ericsson G30 είναι η φυσική επιλογή για γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, οικιακές κλπ., ανάγκες επικοινωνίας. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το G30, καθώς βοηθούν στην εξοικονόμηση κόστους μετατρέποντας τις σταθερές σε κινητές κλήσεις σε κλήσεις από κινητά σε κινητά. Τα σπίτια σε περιοχές που δεν διαθέτουν σταθερή υποδομή επικοινωνίας, οι οικίες τα γραφεία τα καταστήματα που θα ήθελαν να απαλλαγούν από το σταθερό τους θα επωφεληθούν από τη G30 καθώς λειτουργεί μέσω ενός υπάρχοντος δικτύου GSM.

 

Πώς λειτουργεί ένα σταθερό ασύρματο τερματικό;

Αυτό το σταθερό ασύρματο τερματικό μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο. Οι μονάδες λαμβάνουν οποιαδήποτε τυποποιημένη κάρτα SIM GSM και στέλνουν όλες τις κλήσεις μέσω του κυψελοειδούς δικτύου. Επιτρέποντας στους χρήστες να επωφεληθούν από οικονομικά αποδοτικότερα ποσοστά κλήσεων από κινητό σε κινητό και από ανώτατα όρια.

Τι είναι ένα σταθερό ασύρματο τερματικό;

Το G30 είναι σταθερό ασύρματο τερματικό GSM που λειτουργεί ως Gateway GSM μεταξύ σταθερού ακουστικού και κινητού δικτύου. Αυτό το σταθερό ασύρματο τερματικό είναι μια πλήρως ενσωματωμένη συσκευή που προσφέρει στους χρήστες φωνητική επικοινωνία μέσω του κυψελοειδούς δικτύου, με τόνους κλήσης και καθαρή ποιότητα φωνής ισοδύναμη με αυτή σταθερής γραμμής.

Γιατί το Ericsson G30;

Το τερματικό G30 προσφέρει την αξιοπιστία της Ericsson, εξαιρετικά χαμηλές αποτυχίες και συμβατότητα με το κινητό δίκτυο. Χάρη στην απλότητα του τερματικού G30, η εγκατάσταση μπορεί να γίνει με ευκολία. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το τερματικό G30 διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης που επιτρέπουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση της μονάδας από μια θέση που σας εξυπηρετεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.fixedwirelessterminal.com