Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 15:00
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
  • Τραπεζικοί

    Λογαριασμοί μας

  • δεκτές όλες οι

    πιστωτικές κάρτες!

  • Κιν. 6907298888

  • Πληρωμές

    και με Paypal!

Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- €0,00
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Headlines

Πράγματι η σεζόν χειμώνας 2016-2017 ήταν η αναμενόμενη με καλές απολαβές όχι μόνο στο κέρδος, αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας που μας επιβράβευσαν δικαίως, όπως, για την επιλογή των προϊόντων που διαθέταμε στην γκάμα μας και με την αποστολή των προϊόντων αυθημερόν που εξασφαλίσαμε από την καλύτερη στον χώρο των μεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική. Επίσης κάναμε ακόμα δυο συνεργασίες που ξεκίνησαν το νέο έτος με την συνεργασία των εταιρειών NOVATRON A.E. και OPUS O.E., στον τομέα ..
Read More
Έχουμε καλά νέα για τον χειμώνα 2016-2017 διότι προβλέπεται να έχουμε καλό χειμώνα και μακρύ. Πάλι την προσοχή μας την έχουμε στην επιλογή των πιο προσεγμένων κατασκευαστικά προϊόντων θέρμανσης. Χωρίς να έχουμε διακόψει καμία από τις συνεργασίες που έχουμε, συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε και να ερχόμαστε σε νέες συνεργασίες με ίδια ή νέα προϊόντα, προκειμένου να μεγαλώσουμε των αριθμό των προϊόντων μας, αλλά και με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε και καλύτερα και ποιοτι..
Read More
Μάιος 2016 - 07/04/2017
Αρχές της σεζόν του καλοκαιριού η εταιρία angelatos.gr-general-market.gr, βάζει στόχο να αντιμετωπίζει τα γνωστά φαινόμενα της εποχής, στον οικονομικό τομέα που όλοι γνωρίζουμε, γι΄αυτό το πλάνο μας εστιάστηκε στο να διατηρούμε ικανοποιητικό στοκ εμπορευμάτων, αλλά και μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα που μπορεί να παρουσιάζονταν. Έτσι ξεκινήσαμε να πληρώνουμε τις παραγγελίες μας μετρητοίς με όφελος, αλλά και να στέλνουμε τις παραγγελίες των πελατών μας α..
Read More
Έχει τελειώσει η σεζόν του χειμώνα και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο από τα 8 χρόνια που πήραμε την απόφασή να προωθήσουμε τα προϊόντα μας μέσω e-shop, αλλά το στόχο μας σήμερα των βάλαμε για την νέα χρονιά ώστε να διατηρήσουμε την καλή ακόμα και την καλύτερη ποιότητα, με έρευνα στις εταιρίες που συνεργαζόμαστε, αλλά και σε νέες, διότι και η εποχή ζητάει το πολύ καλό αλλά και την προσιτή τιμή. ..
Read More
Έχουμε ετοιμαστεί για την σεζόν 2015-2016 σε θερμαντικά αλλά ενδιαφερθήκαμε για μεγαλύτερη επάνδρωση της γκάμας των προϊόντων που θέλαμε με πιο μεγάλη επιλογή προϊόντων θέρμανσης και με επιλογή την εταιρία TELEΜAX  Π. ΝΩΤΑΣ ΑΕΒΕ, με πολύ καλή ποιότητα προϊόντων με τις καλύτερες προδιαγραφές. Με μία νέα εταιρία βρισκόμαστε σε συνεννόηση την INVERTOR A.E. για τα προϊόντα της, αφυγραντήρες και ιονιστές, τελικά η συνεργασία έγινε με τους καλύτερους όρους αμφοτέρων των πλευρών, με αποτέλεσμ..
Read More
Η εταιρεία μας με μεγάλη επιτυχία στα προϊόντα της καλοκαιρινής σεζόν όπως, ανεμιστήρες, εντομοαπωθητικά, θεωρήσαμε να ετοιμαστούμε με τις καλύτερες επιλογές σε θερμαντικά, υγραντήρες, ιονιστές και αφυγραντήρες μέσα από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε ώστε να μας βρει έτοιμους η σεζόν χειμώνας 2015-2016. Επίσης, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία EDISION HELLAS M. ΕΠΕ καταξιωμένη στο χώρο της ασύρματης ψηφιακής εικόνας και συστημάτων ασφαλείας και μεταφοράς εικόνας. ..
Read More
Μαρτιος 2015 - 07/04/2017
Μετά την πολύ καλή χρονιά που διανύσαμε (2014) με μεγάλη αύξηση των πωλήσεων και Ειδικά στους Αφυγραντήρες και τα Θερμαντικά, διαπιστώσαμε πως και η ποιότητα των προϊόντων ήταν πολύ καλή, αλλά και η επιλογή των εταιρειών που επιλέξαμε να συνεργαστούμε. Την ίδια εποχή συζητάμε την συνεργασία μας με την εταιρία ADMATE Α.Ε. καταξιωμένη στο χώρο των ταμειακών συσκευών επίσης στου ανιχνευτές και καταμετρητές χρημάτων/κερμάτων, που τελικά συνεργαστήκαμε. ..
Read More
Ολοκληρώσαμε τη μεγάλη αλλαγή που κάναμε στην αρχή του έτους 2014 με το νέο, σύγχρονο σε τεχνολογία e-shop, αλλά και πιο γρήγορο και με περισσότερες επιλογές για εσας. Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας, πραγματοποιήσαμε νέες επιτυχημένες καινούριες Συνεργασίες, με τις οποίες θα σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικά αλλά και νέα προϊόντα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, τις νέες συνεργασίες των εταιρειών ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. (Topcom, Tristar, Adler, κλπ.), ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ..
Read More
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η Επιχείρηση μας από την 30/03/2014 πέρασε σε νέα εποχή, ανανεωμένη σε ταχύτερους servers με την ίδια διπλή ονομασία “angelatos.gr” και “general-market.gr” για να προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες/πελάτες της, να σερφάρουν με μεγάλη ταχύτητα, να πραγματοποιούν αγορές με την μεγαλύτερη ευκολία, γρήγορα και με ασφάλεια. Στο νέο μας site οι κατηγορίες των προϊόντων και οι απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών/πελατών, τηλέφωνα, διεύθυνση όροι χρήσ..
Read More
χειμώνας 2012-2013 έρχεται, είμαστε έτοιμοι; Φίλοι μας, ο χειμώνας σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του και τα κόστη του κάθε σπιτιού ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη. Το πετρέλαιο φέτος με τιμές κοντά στα 1.40€ σχεδόν 100% αυξημένο σε σχέση με δύο χρόνια πρίν, μας κάνει να σκεφτόμαστε διπλά για το άν θα ανοίξουμε την θέρμανση. Υπάρχει λύση; βεβαίως, και ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε. Ποιά λύση είναι η καλύτερη; πιο οικονομική; Μη πιστεύετε στις διαφημίσεις στην τηλεόραση, ψάξτε..
Read More
Φίλοι μας, με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι πρόσφατα μεταφερθήκαμε σε νέες υποδομές, καθώς πλέον η καθημερινή σας επίσκεψη φόρτωνε αρκετά το προυπάρχον σύστημα. Η διαδικασία τελέστηκε εντός 8 ωρών, με τρόπο ωστε να μήν παρουσιαστεί καμμία εμφανής αλλαγή στους πελάτες που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο site. Σας παρακαλούμε να κάνετε μια βόλτα στον ιστότοπο μας και να μας ενημερώσετε για τυχόν καθυστερήσεις που συναντήσετε, παραλείψεις ή ορθογραφικά λάθη, για να τα διορθώσουμε !!! Ευχαριστούμε, ..
Read More
Το καλοκαίρι του 2013 έρχεται, εμείς είμαστε έτοιμοι; Βεβαίως και είμαστε έτοιμοι, με νέα μοντέλα της Εταιρείας PRIMO και στους Ανεμιστήρες, για Οικίες, Γραφεία, Καταστήματα, Εργοστάσια και για Εξωτερικούς Χώρους, όπως Εστιατόρια, Καφετέριες κ.λ.π.. Τα νέα μοντέλα των Ανεμιστήρες PRIMO, είναι επίτοιχοι, δαπέδου, με ορθοστάτη και επιτραπέζιοι, επίσης με Υδρονέφωση ή χωρίς, το Απόθεμα θα βρίσκετε από 15/05/2013 στην αποθήκη μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. Οι τιμές..
Read More
Ανεμιστήρες Οροφής: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τι όφελος έχουμε. Οι Ανεμιστήρες Οροφής, είναι γνωστό ότι αποτελούν την πλέον ενεργειακή πρόταση για να δροσίσουμε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Επίσης οι Ανεμιστήρες Οροφής για την λειτουργία τους καταναλώνουν πολύ μικρή ενέργεια ρεύματος, σας παραθέσουμε ένα απλό παράδειγμα: Η κατανάλωση ενός Ανεμιστήρα Οροφής είναι ίση περίπου, με μια λάμπα φωτισμού των 50-60watt, που  ισοδυναμεί σε κόστος περίπου 0,10 ή 0,12 € /ώρα. ..
Read More
Στην εποχή που διανύουμε, η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τον κάθε ένα από εμάς και οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Για να εξυπηρετήσουμε αυτό το σκοπό σας και να επιτύχετε την οικονομία που θέλετε, προτείνουμε σήμερα έναν τρόπο που φροντίζει συγχρόνως και την ευημερία του περιβάλλοντός μας. Συνεπώς, τοποθετώντας τους νέους λαμπτήρες φωτισμού LED (αλλάζοντας δηλαδή τους κοινούς λαμπτήρες), καταφέρνετε να μειώσετε το κόστος του ηλε..
Read More
Τί είναι οι θερμοπομποί; Οι θερμοπομποί (κονβέκτορες ελληνιστί) είναι λεπτά ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα πάνελ άμεσου αποδόσεως, που λειτουργούν δια της φυσικής ροής του αέρα. Οι θερμοπομποί NOBØ και ATLANTIC είναι πλέον γνωστοί στο ελληνικό κοινό ως ένα αξιόπιστο, οικονομικό και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, καταξιωμένο εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και τις σκανδιναβικές χώρες. Θερμοπομποί NOBØ και ATLANTIC Η NOBØ Νορβηγίας είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός οίκος με εξειδίκευση στους θερμοπομπούς..
Read More