Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 15:00
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
  • Τραπεζικοί

    Λογαριασμοί μας

  • δεκτές όλες οι

    πιστωτικές κάρτες!

  • Κιν. 6907298888

  • Πληρωμές

    και με Paypal!

Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- €0,00
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Παραγγελίες και Τιμές

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Όταν η Επιχείρηση παραλάβει την παραγγελία και υπάρχει σε απόθεμα το προϊόν, η εκτέλεση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός 2-10 ημέρες από την ημέρα λήψης της παραγγελίας και όχι της αποστολής. Εάν  δεν υπάρχει σε απόθεμα το προϊόν της παραγγελίας, τότε, μετά από επικοινωνία με το αγοραστή, η παραγγελία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός ολίγων ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας. Εάν το προϊόν είναι εκτός αποθέματος ή για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατόν να εκτελεστή η παραγγελία εντός των ανωτέρω χρονικών περιθωρίων, τότε αυτό θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν στον πελάτη και η παραγγελία ακυρώνεται. Παραγγελίες γίνονται αποδεκτές μόνον αυτές που αφορούν τον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο και αποστέλλονται μόνον εντός αυτών.


Δικαίωμα μεταβολής τιμών  

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα, της Επιχείρησης, (general-market.gr), διατηρούν το δικαίωμα μεταβολής των τιμών κλπ. χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι ώρες της αποστολής των παραγγελιών δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα από προμηθευτές αποστέλλονται άμεσα μετά την λήψη όλων των προϊόντων της παραγγελίας.
Η Επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύεται για την αποστολή των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων, εάν προκύπτει τυπογραφικό ή μηχανογραφικό λάθος, ή εμφανίζεται σε διαφορετική τιμή από την αναγραφόμενη στον εκάστοτε αναρτημένο/αναγραφόμενο τιμοκατάλογο ή δεν είναι σε απόθεμα στην αποθήκη μας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Η Ακύρωση την παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για το διάστημα που δεν έχει ακόμα αποσταλεί και δεν έχει παραδοθεί ή δεν έχει εκδοθεί το λογιστικό στοιχείο για την αποστολή του προϊόντος. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη να ενημερωθεί για την πορεία της παραγγελίας του τηλεφωνικά στο τηλ. 210 8839711-12, 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η Επιχείρηση επιφυλάσσεται να ενημερώσει τον εκάστοτε αγοραστή σε περίπτωση μεταγενέστερης  παραγγελίας για προϊόν εκτός αποθέματος και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον αγοραστή, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας, η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν ελοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά. 

Οι τιμές και τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση (σε ευκαιρία) ή (προσφορά μηνός) ή (σε προσφορά), θεωρούνται περιορισμένης χρονικής διάρκειας, ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην  εκτέλεση των παραγγελιών.


Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή της κάθε παραγγελίας γίνεται από τον αναφερόμενο παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου, κ.λ.π..

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Η παράδοση της παραγγελίας προς τον αγοραστή αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην επιχείρηση κατά την παραγγελία του ή κατόπιν επικοινωνίας  με την επιχείρηση (e-mail/τηλεφωνικώς) για τον τρόπο και την ημέρα που προκύψει, σε συμφωνία με την Επιχείρηση.

Η εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται πάντα με την σύμφωνη γνώμη ή εντολή του πελάτη. Οι παραγγελίες εκτελούνται, είτε με αποστολή μέσο courier, εταιρείες μεταφορών ή την παραλαβή του προίόντος στην έδρα της Επιχείρησης/Καταστήματος, από Δευτέρα-Παρασκευή από 9:00πμ - 15:00μμ, εκτός Κυριακής και αργιών.

Η Επιχείρηση κατά την επικοινωνία με τον πελάτη για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την παράδοση αυτής, του γνωρίζει το κόστος μεταφοράς (επιβαρύνει τον πελάτη) και το μέσο μεταφοράς. Εάν η παράδοση της παραγγελίας γίνει με αντικαταβολή, τότε προκύπτει ανάλογο κόστος (επιβαρύνει τον πελάτη) το οποίο θα πληρωθεί με την παραλαβή.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τις τιμές και τους όρους αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.