Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 15:00
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
  • Τραπεζικοί

    Λογαριασμοί μας

  • δεκτές όλες οι

    πιστωτικές κάρτες!

  • Κιν. 6907298888

  • Πληρωμές

    και με Paypal!

Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- €0,00
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Τρόποι πληρωμής

Διαφοροι τρόποι πληρωμής
Η Επιχείρηση παρέχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας  VISA, MASTERCARD, PayPal κ.λ.π., η με Τραπεζική Κατάθεση και αντικαταβολή. Η πληρωμή/χρέωση της πιστωτικής κάρτας το SITE σας συνδέει απευθείας με την τράπεζα και τα άλλα πιστωτικά συστήματα για την συναλλαγή σας, ώστε να έχετε την απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  (ελέγχεται και επιβεβαιώνεται με ασφαλή μεταφορά δεδομένων από την τράπεζα και την πιστωτική εταιρεία PayPal), μετά τον ανωτέρω έλεγχο και την πιστοποίηση των στοιχείων για την εγκυρότητα, γίνεται αποδεκτή από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος  για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων του. 
Κατά περίπτωση, την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στα ηλεκτρονικά καταστήματά μας, μπορεί να σας ζητηθεί να αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητας, καθώς και της πιστωτικής κάρτας.

Η Επιχείρηση παρέχει επίσης την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής. Η παράδοση/αντικαταβολή της παραγγελίας γίνεται στο χώρο που έχει προτείνει ο πελάτης με μετρητά (όχι επιταγή κ.λ.π.). 

Παραγγελίες εποχιακών προϊόντων
Σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται από την Επιχείρηση εποχιακό και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας είναι αντικαταβολή, η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ πάντα σε όλες τις παραγγελίες κάνει τηλεφωνική επιβεβαίοση.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση 
Η Επιχείρηση, παρέχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών και μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Κάντε την παραγγελία σας σε έναν από τους τρόπους που σας παρέχουμε, μέσο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στο 6907298888, ενημερωθείτε για τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών, καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος και το κόστος μεταφοράς του ΔΕΜΑΤΟΣ, για την πληρωμή της παραγγελία σας (αποφύγετε το κόστος της αντικαταβολής) και στείλτε την απόδειξη της κατάθεσης με φαξ. 
Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικά μας κατάστημα τιμές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, χωρίς να συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής και κόστος Αντικαταβολής.